uvijek na mreži

Za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Areni Spaladium 07.12. puštene u prodaju ulaznice i za gornji ring

Zadnji put kada su održali spektakl u Areni Spaladium bila je 2015. godina i koncert je bio rasprodan, a kako se ulaznice za sada prodaju čini se da će tako biti i ove godine! Cijeli doživljaj će dodatno uljepšati njihovi gosti, legendarni Tedi Spalato i grupa Forum.

Za Split je klapa vrlo emotivno vezana jer je njihova karijera doživila ogroman uzlet nakon legendarnog koncerta “Ne damo te pismo naša” na stadionu Poljudu 2006. gdje su zablistali nastupom koji se i danas pamti, a osvojili su i Grand Prix na Splitskom festivalu 2012. s pjesmom “Zašto uvik pivan”.Tomislav Bralić i Klapa Intrade djeluju od 1985. godine i naša su najpopularnija klapa koja iza sebe ima brojne hitove, rasprodane koncerte i brojne festivalske nagrade. Jedna su od rijetkih klapa koje iza sebe imaju turneje produžene zbog prevelikog interesa publike!

Nastupili su po čitavoj Europi i Americi u prestižnim dvoranama u kojima nastupaju najveće svjetske glazbene zvijezde. Sljedeći tjedan im izlazi i novi studijski album “Bilo je i vrime” nakon četiri godine. Novi album najavio je novi spot “Ne mogu jubav krit” koji u prvih 10 dana ima više od 100 000 pregleda! U periodu od zadnjeg albuma klapa je objavila “Best of – 30 godina” s njihovom najvećih hitovima i albumom je zabilježila krunu njihove karijere, veliki koncert u Areni Pula.

Arena Spaladium može primiti oko 10 000 ljudi što dovoljno govori kolika je zainteresiranost za ove klapske gazbenike. Kao i svake godine klapa Intrade priprema nezaobilazne hitove poput “Zora bila”, “Zalutali pogled”, “Škrinja jubavi” i mnoge druge koji će tradicionalno ovaj koncert pretvoriti u događaj godine koji se ne propušta.

Komentiraj