uvijek na mreži

Za sva vrimena: Navijač koji je oduševio hajdučku javnost, ponovno na Poljudu!

Daniel Križek, ime je koje vam je sigurno od nekuda poznato. I vrlo je vjerojatno da ga vezujete uz Hajduk. Daniel je, naime, simpatije hajdučke javnosti pobrao tijekom akcije „Ili jesmo ili nismo“ kada je putovao cijelu noć iz svoje Slatine kako bi osobno donirao iznos za ime na dresu.

Samo zbog toga prevalio je ovaj stopostotni invalid Domovinskog rata cijeli taj put i ganuo sve svojom vjerom u uspjeh projekta ne skrivajući ponos što će mu ime ostati utkano u dres, ali i povijest kluba. Hajduk mora ostati naš, rekao je tada.

Isti put i isti razlog doveli su Daniela i u subotu, uoči utakmice sa Slaven Belupom na Poljud. I ovaj put, probijao se cijelu noć s nagibnim vlakom kako bi došao na Poljud, pogledao svoje ‘bile’ i postao jedan od navijača koji će ispisati povijest Kluba.

Uplatom od 7500 kuna upisao je svoje ime u tematski park.
– Nema ništa ljepše nego biti uz svoj klub, a na ovaj način biti ću uz Hajduk za sva vremena, otkrio nam je dodavši kako je ovo za njega jako emotivan trenutak.

Čin vrijedan divljenja, ljubav i žrtva koja izaziva pažnju, ali za Daniela nešto normalno. Skromno kaže da od puno galame nema ništa.
– Ako se voli Hajduk, onda se za njega treba tu i tamo žrtvovati. Ja ga volim, volim do groba.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?
Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.
Foto:
Udruga Naš Hajduk

Komentiraj