uvijek na mreži

Zaplešite uz bezvremenske hitove grupe Colonia!

Petak navečer rezervirajte za Scardonine koncerte

Scardona je u ovo “čudnovato” dobaodlučila koncerte dovesti u vaše domove, na vaše mobilne uređaje, računala, tablete, televizore, ma gdje god možete “skočiti” do YouTubea. Svaki petak navečer u 20 sati u narednom ćemo vas razdoblju odvesti na koncerte naših izvođača. Moći ćete se družiti Tedijem SpalatomMarkom Škugorom, a vratit ćemo se i na legendarni prvi koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom.

Prošlog smo petka virtualno bili na koncertu klape Maslina u Lisinskom, a ovog petka 20 sati uživajte u legendarnom koncertu najpopularnije dance grupe u Hrvatskoj!

Koncert grupe Colonia drugi je na koji vas pozivamo u digitalnom okruženju. U  zagrebačkom Domu sportova Colonia je 12. prosinca 2000. nastupila pred 10 000 posjetitelja i napravila takvu atmosferu da je se niti danas ne može riječima opisati! A Indira je na koncert došla direktno s bolničkih pretraga jer je bila jako bolesna. No, uz onoliku količinu pozitivnih vibracija i energije, tko bi uopće to mogao pretpostaviti! Za pravi uspjeh trebalo je izići iz diskoteka, ući u sportske dvorane i početi raditi velike spektakle za što su oni rođeni. Najveći preokret u njihovoj karijeri dogodio se  upravo s ovim koncertom u Domu sportova. Studiozne pripreme urodile su plodom pa je Dom sportova postao izvrsna glazbena kulisa s detaljima kosih aluminijskih stupova za rasvjetu, videozidova, scenografije, pozornice u nekoliko nivoa, s pistom za Iru kojom može ući u publiku tako da veliku dvoranu pretvori u plesni podij. 

Svatko tko je prije 20 godina bio tada u publici zasigurno će reći da je to bio jedan od najznačajnijih glazbenih događaja toga doba, nešto neponovljivo i savršeno.

Indira LevakBoris Đurđević Tomislav Jelić od 1996., kada su osnovani kao grupa Colonia, u iznimno su kratkom roku ostvarili ogroman uspjeh, a hitovi koji su nastali u samo četiri godine do spektakularnog koncerta i danas su nezaobilazni na svim tulumima. Taj je koncert Coloniji donio i priznanje struke i medija, čime su se otvorila sva vrata za uspjeh i popularnost. Publiku su bili odmah osvojili, a broj posjetitelja koncerta apsolutni je dokaz za to. Redovito su punili dvorane, prodavali albume, a broj obožavatelja i štovatelja rastao je iz dana u dan. 

petak, 22. siječnja,u 20 sati zato se na Scardoninom YouTube kanalu vraćamo dvadesetak godina unatrag i u vikend ulazimo na najbolji mogući način – pjesmom i plesom!

Komentiraj