uvijek na mreži

Završeni Plesni susreti 2020.

U Splitu su se posljednja dva mjeseca održavali “Plesni susreti 2020” u organzaciji splitskog Cheerleading kluba Talent studio M

Čak dvije stotine djece i mladih sudjelovalo je na Plesnim susretima 2020. koji su se poput svih ostalih manifestacija ove godine, održali pod posebnim uvjetima i na način kako možda i nije planirano. Koreografi i mali plesači u dobi od 3 do 18 godina napravili su u gotovo dva mjeseca koliko je manifestacija trajala, presjek stvaralaštva koje je ove godine obilježila pandemija Covida 19 i zbog čega su svi sudionici ipak održanog događanja bili više nego sretni.

  • Mislili smo da nećemo uspjeti održati ovu našu reviju jer veći dio godine smo imali probleme sa treninzima, zbog dobro poznatih razloga – kazala nam je koreografkinja Bruna Pezzi, te dodala da su na kraju svi bili zadovoljni unatoč promjenjenim uvjetima ove dugo iščekivane manifestacije.

Novi plesne trendove hip hopa, cheerleadinga, jazz dancea i ostalih smjerova, mališani iz Splita, te gosti iz Vodica i Šibenika, uspješno su prikazivali na nekoliko splitskih lokacija na radost svih koji su se zatekli na poznatim lokacijama grada pod Marjanom.

  • Stvarno smo strepili već tamo od lipnja kada smo shvatili da nećemo moći održati naše Plesne susrete u planiranom terminu, ali naša djeca, svi treneri i koreografi su našli rješenje kako da u ovim ne baš lijepim vremenima, ipak donesu malo radosti i sudionicima, ali i publici koja je svjedočila našim nastupima – kazala nam je predsjednica udruge Marina Đurović Ćelić koja je posebnu zahvalu uputila onima koji su pomogli, gradu Splitu, Sportskim objektima i HEP-u bez čije podrške ne bi uspjeli.
  • Idemo dalje, još bolje, u još većem broju, nadamo se bez maski i drugih epidemioloških mjera – zaključila je optimistično.

Komentiraj